36 opiniones en “Los 10 mejores momentos del fútbol holandés”

 1. Mijn moment: de 2-1 van Marco van Basten tegen toen nog West-Duitsland. Dat was een onbeschrijfelijk moment. Ik denk degene die dat gezien en meegemaakt hebben zullen dat bevestigen. Het was een veel groter moment dan zelfs de nummer 1 in deze video van dezelfde Marco van Basten. Winnen van Duitsland in Duitsland. complete revanche van 1974.Ik kan ook niet begrijpen dat dit moment op nummer 5 staat.

 2. Ik vindt ze allemaal even mooi maar dat goal van bergkamp was onvergetelijke goal. Ik was bij me oom die dag hij woonde alleen in Rotterdam IJsselmonde. Hij was gek op oranje. We zaten gewoon met spanning te kijken en toen frank de boer dat lange bal aan bergkamp gaf ging hij opstaan terwijl de bal was onderweg naar bergkamp .en toen bergkamp de bal controleert en scoorde ging hij als kind springen and hij schreeuwde goal en ik was dood stil ik kon niet geloven hoe bergkamp scoorde en ik zag mijn oom heen en weer rennen in de woonkamer en dan rende ik naar de balkon om te kijken of mensen naar buiten komen van de goal en er is niemand buiten de stad leek ghost town lol onvergetelijke moment was het ✌️

 3. good list, then you put an amazing Van Persie header in the first game of a world cup group stage over Bergkamp's wonder-goal to get to a World Cup semi-final…what?? Would love to know how you justified that one!

 4. Great players but no crunch time players that deliver in the big games like Maradona or Pele or Garrincha or Zidane to win the world cup.

 5. Er zijn 2 goals die ik nooit ga vergeten: die van van Bronkhorst tegen Uruguay (holy facking shit) en die van van Persie tegen Spanje.

 6. top 10 meest dramatische momenten oranje.
  wat mij te binnen schiet in willekeurige volgorde.
  1 gertje muller '74,
  2. paal rensenbrink '78,
  3.Grün '85,
  4. Rijkaard – Völler '90
  5. Spanje – Malta 12-1
  6. Branco '94
  7. Toldo 2000 2 penalties missen in reguliere speeltijd tegen Italië
  8. Figo / Ierland 2001 zeg jij t maar
  9. Robben kans 2010
  10. Advocaat die zegt dat Zweden nooit met 8-0 zal winnen….Zweden wint 8-0.

  Heb geen penalty reeksen erbij, natuurlijk wel dramatisch maar blijft een loterij en niet in verhouding met de andere unieke momenten.

Comentarios cerrados.